fii.blogg.se

Sista dagen på detta år.

Publicerad 2013-12-31 12:15:00 i Allmänt,

Holy shit! Det är sista dagen av 2013 och det har gått sjukt fort, många fina minnen av detta år och kan inte vänta tills ett helt nytt år med nya möjligheter och chanser.

De sista dagarna har varit riktigt lugna, mycket läsande. . Jag har läst ut alla böcker från Fifty shades of grey triologin, och det känns tomt! Jag gillade dom verkligen. . första boken fick jag låna av Bina. . de två andra läste jag online, jag hade inte tålamod att vänta. förhoppningsvis finns det fler spännande böcker för mig på sidan.

Så, idag ska vi fira nyår hemma i byn och äta inbakad oxfile. Mums!

Om bara några dagar ska jag tillbaka till sjukhuset för biopsi på den konstiga vätskan de hittade via röntgen runt min ryggrad, jag hoppas verkligen de kan komma på vad som är fel och ta bort min smärta. det skulle göra mitt liv Såå mycket bättre. . att kunna börja träna ordentligt, leva utan denna hemska plåga. jag är hoppfull. .GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Fortsätter mysa

Publicerad 2013-12-26 18:23:51 i Allmänt,

Sov pinsamt länge idag under älsklingens nya täcke och kuddar, välbehagligt! Haft en underbara jul hos båda våra familjer och jag har kommit halva boken. . 50 shades of grey på engelska! så glad att det är en triologi då den är väldigt beroendeframkallande. .


Jag är väldigt nöjd med mina jul
klappar, av min tvillingbror och hans tjej fick jag en jättefin kista med smink, Ögonskuggor och ansiktsmasker. . av L mormor fick jag ett stort fint halsband, och av svärmor en härlig mjuk morgonrock, nu slipper jag sno älsklingens. .


Jag har länge velat haft ett halsband som jag kan bära varje dag, så vi gick till Guldfynd så jag fick välja ut ett, jag är en silvermänniska och fastnade för detta så jag gillar skenet från stenen. jättefint, av mig fick han Jean Paul parfymen Le Male.
Den doftar underbart :)


Jag fick ett prov med hem, Chanel 5 Det enda Marilyn Monroe sov i har jag läst. nej nu ska jag testa en Cai Latte i den nya kaffe maskinen. .


Hoppas ni alla andra också har en fortsatt trevlig jul. :)

VILLE BARA ÖNSKA GOD JUL

Publicerad 2013-12-24 14:15:09 i Allmänt,

Nu har nästan alla brorsbarn kommit och tvillingen, snart dags för 
mat sen blir det klappöppning och sen Kalle Anka...
 
 
Ett litet collage från våran minijul hos familjen Sandén! Jättemysigt
vi drack glögg, bakade pepparkakor och bör klappar...
katterna fick såklart både godis och ett paket fisk jag kokade...
 
 
Min julklapp från dom, en jättefin ljuslykta...
 
Ha en riktigt härligt jul allihopa nu.
nu kom resten av folket...
 

Om

Min profilbild

Fi

Me, pics and Thoughts With An Acid Mixture Of Life!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela