fii.blogg.se

Kicka igĂ„ng gamla blokken 😉

Publicerad 2016-06-20 11:10:40 i AllmÀnt,

Tjoho!
Jag har bloggat en hel del.. Första gÄngen runt 2006 tror jag. Har alltid tyckt det varit roligt.. Samt sÄ anvÀnda jag bloglovin för att följa en himla massa andra bloggar. Efter nÄtt Är har jag tröttnat och skapat en ny blogg efter ett tag. Man Àr i olika stadier i livet helt enkelt.. Och mÄnga gÄnger vill jag "glömma" en del saker. Men denna har jag haft snart 3 Är tror jag..fast med enorma uppehÄll. SÄ jag tÀnkte att jag skulle dra igÄng lite skrivande.

Jag kĂ€nner inte att nĂ„gon plattform passar mig.. Instagram Ă€r ju kul och kika pĂ„.. Söka pĂ„ bilder av liknande intressen. Men de blir lite enformigt snabbt. Facebook. Ja dĂ€r ska man helst skriva nĂ„got kort, fyndigt, gĂ€rna spydigt eller helt enkelt gnĂ€lla 😉

Sen kan jag kÀnna att mina vÀnner mÄste bli ganska trötta pÄ mig nÀr jag skriver mina lÄnga -boring as hell- inlÀgg om t.ex trÀning eller geocaching, Jag pysslar ju rÀtt mycket. Scrapbooking Cardmaking hÄller pÄ och gör figurer i lera osv osv. Mest blir det Grattiskort.
Iallafall.. Jag skapade en egen Facebooksida som heter Pysselpinglan 🌾 det var en rolig grej.. I början var det med en vĂ€n till mig och vi hette Pysselpinglorna, men hon tappade intresser ganska snabbt.. Och det har gĂ„tt i perioder för mig med.. Men ialf. DĂ€r kan man skriva och posta hur mycket jag vill om mina smĂ„ lergubbar och kraffs! Jag Ă€r snart uppe i 500 följare. Det Ă€r riktigt kul att komma i kontakt med andra pysslare.

 
  
Testar att kasta in en bild pĂ„ senaste kortet som Ă€r till mig guddotter Miranda 💕

Men nu sÄ drog det hÀr ivÀg till nÄgot helt annat. Det jag skulle komma fram till att jag ska testa och blogga nÄgon mÄnad sÄ fÄr vi se om det fastnar eller ikke.

Bloggen kommer handla om min vardag, familj vĂ€nner och min kĂ€rlek 💗 mina intressen som Ă€r trĂ€ning, geocaching, scrapbooking, bakning (gluten och sockerfritt) Nej nu ska jag upp och kĂ€ka. NĂ„got irriterar mig pĂ„ den hĂ€r publishsidan Ă€r att man inte kan backa, korrigera sin text. Helt vĂ€rdelöst. Jag ska ladda ner appen. Har alltid gillat att sitta vid datorn Ă„ blogga sĂ„ det blir ett alternativ ocksĂ„. Pikku och Peikko skriker efter mat đŸ˜»

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fi

Me, pics and Thoughts With An Acid Mixture Of Life!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela